SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Met Kananit

SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Met Kananit

SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Met Kananit, i arrestuar në Turqi për trafik droge dhe i cilësuar si “Eskobari” shqiptar.

Sipas SPAK, për të njëjtin fakt penal Kanani është dënuar në Turqi, njofton A2news.

Njëkohësisht, SPAK kërkon pushimin e çështjes edhe për tre persona të tjerë, pjesë e së njëjtës dosje penale.