Zhduket një femër në Prizren

Zhduket një femër në Prizren

Policia e Kosovës ka raportuar për një rast të zhdukjes së një femre në Prizren, transmeton Telegrafi

“Një femër kosovare ka informuar se mbesa e saj e mitur femër kosovare ka dalë na shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raport.

Rasti nën hetime.