Depononte para të falsifikuara në bankë, hetohet rasti
Sharr Travel

Depononte para të falsifikuara në bankë, hetohet rasti

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një person ka raportuar se në bankë janë deponuar dy kartëmonedha nga 100 euro, një kartëmonedhë 50 euro dhe disa monedha metalike nga 1 dhe 2 euro shuma e tyre 26 euro të cilat dyshohet se janë të falsifikuara.

Rasti ka ndodhur nga 31 gusht 2021 deri më 17 gusht 2021.Paratë e dyshuara për falsifikim janë konfiskuar për procedura tjera hetimore.