Sulmuan një zyrtar policor në Pejë, arrestohen dy persona
Sharr Travel

Sulmuan një zyrtar policor në Pejë, arrestohen dy persona

Dy persona janë arrestuar të shtunën pasi sulmuan dhe kanosën një zyrtar policor.

Rasti ka ndodhur në Pejë rreth orës 22:59. Ndërsa sipas policisë, të dyshuarit kanë qenë në gjendje të dehur.

Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Gjithashtu, policia ka njoftuar se asnjë person nuk është lënduar.