Vjehrri rrah nusen e djalit në Prishtinë
Sharr Travel

Vjehrri rrah nusen e djalit në Prishtinë

Viktima femër ka raportuar se pas një mosmarrëveshje verbale që kishte pasur me të dyshuarin mashkull (vjehrrin e saj) është sulmuar fizikisht nga ai.

Viktima nuk ka pranuar tretman mjekësor.

Palët janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

“Prishtinë, 24.11.2021 – 19:00. Viktima femër kosovare ka raportuar se, pas një mosmarrëveshje verbale që kishte pasur me të dyshuarin mashkull kosovar (vjehrrin e saj) është sulmuar fizikisht nga ai. Viktima nuk ka pranuar tretman mjekësor. Palët janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.”