47 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit
Kronika

47 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit

V.Th/RTKLive

Prokurori i Shtetit njofton se, gjatë 24 orëve të fundit nga prokurorit themelore janë ngritur 47 aktakuza kundër 59 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar 18 persona, si dhe janë ushtruar katër kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj katër personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale, thuhet në njoftim.


MË SHUME NGA Kronika