28 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit
Rtklive
Kronika

28 aktakuza gjatë 24 orëve të fundit

V.Thaçi/RTKLive

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës dhe nga prokuroritë themelore janë ngritur 28 aktakuza kundër 39 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar katërmbëdhjetë (14) persona, si dhe janë ushtruar 11 kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj trembëdhjetë (13) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale, thuhet në njoftim.


MË SHUME NGA Kronika