Prizren, babai e raporton djalin në Polici për dhunë në familje
Kronika

Prizren, babai e raporton djalin në Polici për dhunë në familje

K. Kasumi/ RTKlive

Një person ka raportuar të birin në Polici për dhunë në familje.

Ankuesi ka informuar Policinë se i biri i tij në vazhdimësi ka ushtruar dhunë ndaj tij dhe familjarëve të tjerë.

Policia ka njoftuar se me vendim të prokurorit, pas intervistimit, palët janë liruar.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle