Në Skenderaj arrestohet i dyshuar për vepren “ lëndim i lehtë trupor"
Foto: Policia e Kosovës
Kronika

Në Skenderaj arrestohet i dyshuar për vepren “ lëndim i lehtë trupor"

Në orët e pasdites së datës 28 shtator 2022, në rrugën ,,18 Qershori”, në Stacionin Policor Skenderaj, është raportuar dhe iniciuar një rast me elemente të veprës penale ,,lëndim i lehtë trupor”.

Një person ka raportuar se ishte sulmuar nga një 20 vjeçar. Viktima ka kërkuar tretman mjekësor.

Lidhur me rastin janë ndërmarrë veprime të nevojshme hetimore, me ç ‘rast është identifikuar dhe të enjten është arrestuar personi i dyshuar A.T., 20 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës. Të gjitha veprimet e ndërmarra i janë paraqitur prokurorit të rastit.

Rasti është iniciuar dhe po hetohet si vepër penale ,,lëndim i lehtë trupor”. Pas intervistimit, të  dyshuarit me aktvendim të prokurorit i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle