Në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, të mërkurën i akuzuari Sadri Nerjovaj ka pranuar fajësinë për organizim dhe pjesëmarrje në grupin terrorist –ISIS.

Vazhdo leximin