Trupi gjykues i Dhomave të Specializuara të Kosovës me seli në Hagë, ka marrë vendim që Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj të shpallen fajtor dhe të dënohen me 4 vjet e gjysmë burg. Në aktgjykim atyre u llogaritet edhe koha e qëndrimit në paraburgim.

Vazhdo leximin